Hoppa till innehållet

Sök

Rerro conseque landit, quidendam re, ea in pliquam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur rereribus sunt unt. uam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur.

Vad söker du efter?

Internationella samarbeten

Göteborg & Co ingår som en aktiv partner i ett antal nationella och internationella nätverk och samverkar med en rad olika aktörer. Här kan du läsa om respektive nätverk och organisation.

European Cities Marketing (ECM)

ECM marknadsför och sammanför europeiska städer när det gäller turism. Nätverket, som är Europas ledande, länkar samman mer än 130 storstadsregioner från 30 länder och syftar till att öka turismen i Europas storstäder. ECM utgör också en viktig grund för omvärldsbevakning och erfarenhetsutbyte inom turismbranschen.

International Congress & Convention Association (ICCA)

ICCA är världens mest framstående nätverk inom mötesindustrin med medlemmar i 86 länder. Nätverket samarbetar med över 900 leverantörer och gör det lättare för medlemsstäderna att skapa konkurrenskraftiga evenemang.

Délice

Délice är ett nätverk för diskussion och kunskapsspridning om gastronomi och bra mat. Nätverket uppmuntrar gastronomiska upplevelser som en del i att utveckla städernas turism. Göteborg är den enda svenska staden i nätverket.

European Science Events Association (EUSCEA)

EUSCEA är ett nätverk för populärvetenskapliga evenemang som syftar till att göra samarbetet inom det vetenskapliga området tydligare och öka uppmärksamheten kring forskning och utbildning. Göteborgs Internationella Vetenskapsfestival är en av initiativtagarna till nätverket som har fler än 100 medlemsorganisationer.

GO-samarbetet

Ett norsk-svenskt samarbete där Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen arbetar tillsammans med Oslo, Akershus och Östfold för att öka Göteborg-Oslo-regionens attraktivitet och konkurrenskraft.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera