Hoppa till innehållet

Sök

Rerro conseque landit, quidendam re, ea in pliquam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur rereribus sunt unt. uam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur.

Vad söker du efter?

Meetagain

Certifierad kongressbyrå (PCO) som erbjuder totallösningar inom större och mindre konferenser, kongresser och möten.

Meetagain är en svensk PCO (Professional Congress Organiser) som erbjuder expertis och heltäckande administration vid stora och små konferenser, kongresser och möten. Med 25 års erfarenhet från mötesbranschen har vi både lokal kännedom från hela Sverige och ett stort internationellt nätverk. Vi satsar på att kunna ge en personlig och engagerad service – för att få ännu mer nöjda kunder.

Projektledning, tidsplanering, budget och ekonomihantering

När en konferens ska organiseras så finns det ofta många drömmar, krav och starka viljor på hur mötet skall se ut. Intressenterna är ofta många såsom styrelse, lokal organisationskommitté, talare, deltagare, sponsorer och utställare. Meetagain hjälper er med att få alla viljor att mötas i en tidsplan och i en budget för konferensen.

Trycksakskoordinering, hemsida och grafisk design

Ett enhetligt utseende på logotyp, typsnitt och hemsida skapar igenkänning hos mötesdeltagaren. En tydlig grafisk profil stärker både föreningens och konferensens varumärke. Vi hjälper er med den grafiska designen, hemsidan och kan ta fram logotyp, banners och annat marknadsföringsmaterial till konferensen.

Sponsor- och utställarservice

Sponsorer och utställare är en viktig del av varje möte. Sponsorer och utställare gör det möjligt att hålla anmälningsavgifterna på en rimlig nivå och leder till att fler kan delta under konferenserna.

Abstracthantering

Meetagain har ett mycket nära samarbete med er och bistår med planering, hantering och support när det gäller abstracts och eventuella full papers.

Administration av anmälningar och deltagarservice

Vi sätter upp en anmälningssida där deltagarna kan anmäla sig och boka sitt hotellrum via nätet. Formuläret kan länkas från konferensens hemsida och till/från andra webbplatser. Utseendet utformas helt enligt era önskemål vad det gäller färg, typsnitt, logotyp och bilder.

Personal på plats

Under konferensen kan du som konferensvärd fokusera på att mingla med branschkollegor och delta i konferensprogrammet. Meetagain bygger upp, driver och bemannar ett konferenssekretariat och ser till att deltagarna får service och information på plats under konferensen.

Adress: Jonsereds Fabriker, Kanalstråket 1, 433 76 Jonsered
Telefonnummer: +46 70 222 57 88
E-post: gbg@meetagain.se
Hemsida: http://meetagain.se

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera