Hoppa till innehållet

Sök

Rerro conseque landit, quidendam re, ea in pliquam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur rereribus sunt unt. uam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur.

Vad söker du efter?

Maria Särnholm

Större delen av min yrkesverksamma liv har jag ägnat åt och för Göteborg. Initialt med evenemang och stora idrottsevenemang i synnerhet, såsom EM i Friidrott 2006. Det är en erfarenhet få förunnat att få bidra i ett internationellt mästerskap, från att värva och planera evenemanget till att genomföra det sju år senare. Att med andra samverka och samarbeta är givande – att få marknadsföra och tillsammans bidra till att sätta vår destination på kartan.

Jag arbetar med flera nätverk, till exempel hotellen i Göteborg, där jag säkrar och administrerar de hotellblock som ofta görs i samband med kandidaturer som Göteborg & Co går in i. Både gällande stora evenemang och kongresser av olika karaktär.

Mitt bästa göteborgstips:

Göteborg är mitt ”hemma” och något som jag älskar är vår vackra skärgård. En biljett med kollektivtrafiken och inom en timme vi kan äta pizza på Brännö Varv eller räkor på Vrångö.
Eller göra en heldag i den norra delen av Göteborgs skärgård. Då tar vi färjan till Hönö och cyklar från Hönö Klåva via Öckerö och Hälsö för att bada på Källö Klippa.

 

Maria Särnholm

Marknadskoordinator
+ 46 31 368 41 46

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera