Hoppa till innehållet

Sök

Rerro conseque landit, quidendam re, ea in pliquam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur rereribus sunt unt. uam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur.

Vad söker du efter?

Räddningsmissionen

Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver ett brett socialt arbete på kristen grund. Människor i samhällets utkant får hjälp med akuta insatser och långvariga relationer med syfte att skapa en långsiktig förändring på den enskildes villkor. Öppna mötesplatser, boendeverksamhet, läger- och lovaktiviteter, kvinnoverksamhet och arbetsträning är bara några av de insatser som görs. Göteborg blir en mänskligare stad genom att organisationen uppmärksammar och motverkar förhållanden i samhället som leder till eller förvärrar utsatthet och utanförskap. Visionen är ”Ett värdigt liv för alla”.

Idéer och exempel på aktiviteter

Det finns många sätt att bidra på. 

Matsvinn kan skänkas för att tillgodose Räddningsmissionens egna verksamheter samt ett flertal andra organisationer som arbetar med social utsatthet i olika former.

Bidrag till kan ges till gåvor ordnade av organisationen, t.ex. klädpaket, matkasse, utbildning och läxhjälp, stödsamtal och sommarlägeraktiviteter.

Svenska Mässan skänker matsvinn till Räddningsmissionen samt arrangerar varje år en julklappsinsamling till hemlösa och behövande.

Hemsida: raddningsmissionen.se

Läger. Foto: Räddningsmissionen

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera