Hoppa till innehållet

Sök

Rerro conseque landit, quidendam re, ea in pliquam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur rereribus sunt unt. uam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur.

Vad söker du efter?

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus

Insamlingsstiftelsen är en ideell organisation som samlar in pengar och gör olika samarbeten, för att ge glädje och förgylla tillvaron för barn, unga och deras familjer på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Stiftelsen tillför saker, miljöer och aktiviteter som gör att barnen kan fokusera på något roligt, och tänka bort sin kamp för en stund.

Foto: Glenn T Unger/falkenbergsbild.se

Möten och evenemang kan användas för att både samla in pengar till förmån för stiftelsens ändamål men också ge barn, unga och familjer upplevelser som kan ge nya krafter och glädje under sjukdomstiden.

Idéer och exempel på genomförda aktiviteter

Under EM i ridsport fick familjerna möjlighet att besöka evenemanget och evenemangets maskot – mini-ponnyn Anton – besökte barnen i sjukhusets trädgård. Något som var särskilt värdefullt för alla barn och unga som inte kunde ta sig utanför sjukhusets område.

Några av evenemangets samarbetsparters och sponsorer drev en populär insamlingsaktivitet och matchade dessutom resultatet med en donation på motsvarande summa.

Auktioner genomfördes också, i samarbete med Göteborgs Auktionsverk, till förmån för organisationen. 

Hemsida: barnsjukhuset.nu

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera