Hoppa till innehållet

Sök

Rerro conseque landit, quidendam re, ea in pliquam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur rereribus sunt unt. uam as dest eumque cus sant qui comnihi llatur, torerum fugiatur.

Vad söker du efter?

  • Hem
  • Nyheter
  • Välkommen till Göteborg & Co Möten, Eva Ahlm Tobisson!

Välkommen till Göteborg & Co Möten, Eva Ahlm Tobisson!

Sedan mitten av augusti har Göteborg & Co Möten en ny kollega, Eva Ahlm Tobisson. Med Evas gedigna erfarenheter förstärker hon teamet som projektledare inom företags- och organisationsmöten.

Eva Ahlm Tobisson
Eva Ahlm Tobisson. Foto: Göteborg & Co/Peter Kvanström

Eva är inte ny inom mötesnäringen utan har under de senaste 20 åren haft olika roller inom professionella kongressarrangörsföretag, både i Göteborg och utomlands, de senaste åren med betoning på marknadsföring och försäljning.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att vara en del av teamet som representerar en världsledande mötesstad som Göteborg. Det är lite av en dröm faktiskt ända sen jag började i branschen för 20 år sedan. Kollegorna här på Göteborg & Co har banat en bred väg och satt Göteborg på den internationella kartan och jag kommer nu in i ett spännande skede där vi ska knyta ihop staden, näringslivet och akademin för att ännu mer förfina vårt erbjudande. Nyckeln till framgång tror jag ligger i den ”Göteborgska” prestigelösa inställningen till samarbete över gränserna, och det är det jag ser fram emot mest!

Närmast kommer Eva från Chalmers Konferens & Restauranger där Lindholmen Conference Centre och Chalmers Conference Centre ingår. Där arbetade Eva med att starta upp ett försäljnings- och marknadsföringsarbete med stort fokus på företagskunder, framförallt på Lindholmen, där stora globala företag etablerar sig i hög takt.

Kontakta Eva.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera