Hoppa till innehållet

Media

Tillsammans skapar vi destinationen Göteborg.

Är du en av dem som arbetar med att marknadsföra Göteborg och vill lyfta allt fantastiskt som finns att uppleva i destinationen? För att underlätta för alla som vill berätta om vår destination har vi tagit fram Göteborgsinformation, inspirationsmaterial och verktygslådor. Varmt välkommen att fritt använda våra texter, bilder, filmer och andra verktyg som vi delar här.

All kommunikation som rör destinationen har sin utgångspunkt i våra kärnvärden: Mänsklig, Pluralistisk och Inspirerande. Kärnvärdena är själva själen i vårt varumärke och i vår verksamhet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev — Månadens Göteborgsmaterial

Månadens Göteborgsmaterial kommer en gång i månaden och är fyllt med Göteborgsmaterial för dig som marknadsför destinationen och vill ha koll på vad som händer på goteborg.com.

Anmäl dig här

Här hittar du bilder, texter och videor om allt från shopping till naturäventyr.

Här finner du grafiska manualer och logotyper för Göteborg & Co och Destinationen Göteborg.

I destinationen Göteborgs varumärkesplattform hittar du faktabaserad kunskap om destinationens målgrupper, position, kärnvärden och unika fördelar. Materialet är framtaget av…

Här hittar du information om och material till destinationskampanjer och kampanjer för större evenemang. Verktygslådan innehåller exempelvis logotyper, bilder och…

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera